Wie zijn wij?2018-08-24T13:11:46+00:00

Wie Zijn Wij?

Graag stellen we ons aan u voor

Wij zijn Monique de Man-Lips (links) en Daniëlle van Wezel-Grootswagers (rechts). We wonen in Loon op Zand resp. Kaatsheuvel. We zijn allebei getrouwd en hebben kinderen in de schoolgaande leeftijd. Wij hebben ruim 25 jaar samengewerkt bij de Rabobank en zijn in die tijd naast collega’s ook hechte vriendinnen geworden.

De weg naar een nieuwe uitdaging

Tijdens de laatste jaren bij de Rabobank ontstond steeds vaker in ons hoofd het idee om qua werk het roer om te gooien. Om op zoek te gaan naar werk dat beter bij ons past. Werk waar we oprecht blij van worden, waar we weer die sprankeling van in onze ogen krijgen. Werk waarmee we iets kunnen betekenen voor anderen.

In die jaren merkten we ook in onze omgeving dat er steeds meer mensen zijn die soms wat extra gezelschap of hulp kunnen gebruiken.  Het leek ons geweldig om hier ons werk van te maken. Onze tijd beschikbaar stellen om er te zijn voor anderen…

Deze gedachte nam steeds vastere vormen aan. Tot we in het najaar van 2016 bij een reorganisatie het heft in eigen hand namen en de knoop doorhakten. De Rabobank werd ‘vaarwel’ gezegd en we startten voor onszelf. Zo is Mantel-Match geboren!

Stichting Mantel-Match Café krijgt een bijdrage van het Oranje Fonds

februari 28th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Stichting Mantel-Match Café krijgt een bijdrage van het Oranje Fonds

PERSBERICHT PERSBERICHT Kaatsheuvel, 21 februari 2019 Stichting Mantel-Match Café krijgt een bijdrage van € 5.000,-- van het Oranje Fonds voor de opstart van een inloop café voor senioren. In het ‘café’ komen senioren samen

Met Mantel-Match leven we onze droom na!

De start met Mantel-Match was voor ons een sprong in het diepe. Maar wel een sprong waar we voor 100% achter staan en waar we alle vertrouwen in hebben voor de toekomst. We vinden het superleuk dat we nu onze eigen ideeën kunnen realiseren en op onze manier iets kunnen betekenen voor de medemens.  Want wat is er leuker dan een glimlach brengen en eenzaamheid te verdrijven?!

Kortom: wij hebben er zin in!

Maak gemakkelijk een afspraak

MAAK EEN GRATIS AFSPRAAK