Over ons

De naam ‘Mantel-Match’ is slechts een naam. Misschien heeft u er wel eens van gehoord, misschien zegt het u niet zoveel.
Weten wie er achter Mantel-Match zit, dat is belangrijk om te weten of u wel of niet met ons in zee wilt gaan. Met welke intentie is Mantel-Match opgericht en wat zijn de drijfveren om dagelijks mensen een glimlach te bezorgen?

Graag stellen we ons aan u voor.
Wij zijn Monique en Daniëlle, beiden geboren en getogen in de gemeente Loon op Zand. Wij hebben ruim 25 jaar lang met veel plezier bij de Rabobank gewerkt. Hier hebben we elkaar jaren geleden dan ook leren kennen. Het persoonlijke ‘ons-kent-ons’ van de Rabobank en het ‘dichtbij de klant staan’ heeft ons altijd enorm aangetrokken. Het gevoel hebben dat je echt iets kunt doen voor de mensen om je heen, al was het maar een luisterend oor bieden.

Tijden veranderen
Tijdens de laatste jaren bij de Rabobank merkten we dat er veel was veranderd. We zagen de klanten steeds minder en het praatje en het kopje koffie verdwenen steeds verder naar de achtergrond. Steeds vaker kregen we het gevoel dat het misschien beter was om, qua werk, het roer om te gooien, terug naar de mooie verhalen achter de klanten. In 2016 hebben we de stoute schoenen aangetrokken, vertrokken we bij de Rabobank en volgden we ons hart.

‘Nieuwe generatie’ senioren
Inmiddels waren we zelf natuurlijk ook wat jaartjes ouder geworden. We zagen steeds meer senioren om ons heen, ooms, tantes, ouders en ouders van vrienden, die allerlei fysieke ongemakken kregen. Er was altijd wel een overeenkomst tussen deze mensen. De meesten wilden namelijk heel graag zo lang mogelijk in hun eigen huis en in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. We zagen dat er een andere generatie senioren was ontstaan, met andere verwachtingen dan een aantal jaren geleden, toen de meesten snel verhuisden naar een verzorgingshuis.

Mantel-Match
Wij zagen de ‘nieuwe generatie ouderen’ wel zitten. Hier wilden wij graag op inspringen. Gezelschap en hulp bieden zodat senioren nog lang kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Dit is voor ons het werk waar we blij van worden en energie van krijgen. We hebben nu het gevoel iets heel waardevols te kunnen betekenen voor anderen.

Vertrouwen en plezier
We hebben er alle vertrouwen in dat we klaar zijn voor de toekomst. Continue kijken naar de behoefte van de cliënt en daar zo goed mogelijk op inspelen. Elk mens is anders en elk mens heeft andere wensen. Dit houdt ons bij de les en maakt ons werk superleuk. We maken er een sport van om dagelijks een mooie glimlach te brengen op de gezichten van de mensen waarvoor wij zorgen. En eenzaamheid, dat is echt niet nodig!

monique mantel-match

Monique de Man
(oprichtster/eigenaresse)

danielle mantel-match

Danielle van Wezel
(oprichtster/eigenaresse)