Mantelzorg

Veilig thuis wonen

Thuis (blijven) wonen is vaak een grote wens van mensen op leeftijd. Helaas komt ouderdom ook met ‘gebreken’ en wordt het thuiswonen lastiger. Dat kan zijn omdat het zelfstandig koken of de deur uit gaan voor een wandeling niet goed meer gaat. Maar het kan ook dat het plannen en organiseren van dingen in en om het huis lastiger worden door bijvoorbeeld (beginnende) dementie. Mantel-Match is er voor die mensen die zo lang mogelijk veilig en prettig thuis willen blijven wonen. Mantel-Match ontzorgt naaste familie bij het zorgen en helpt de oudere(n) bij het zo fijn mogelijk invullen van de dag. Dat kan zijn door enkele keren per week de dag mee op te starten of te helpen bij het avondeten of door bijvoorbeeld wekelijks een fietstochtje te maken op onze duofiets.

Zo wordt ‘ouder worden’ een stukje leuker en aangenamer. Cliënten en mantelzorgers houden samen de regie in handen. Mantel-Match ondersteunt.

Mantel-Match biedt de volgende ondersteuning:

Bent u op zoek naar mantelzorg begeleiding en wilt u meer weten over ons en ons werk, neem dan contact op. In een persoonlijk gesprek lichten we graag toe wie we zijn en wat we doen.