Op pad met de duofiets

U wilt er graag nog eens lekker op uit met uw vader of moeder of een ander ouder geliefd persoon uit uw naaste omgeving? En het lukt niet meer om zelfstandig met elkaar te fietsen? Maak dan gebruik van de Mantel-Match duofiets. Mantel-Match heeft een professionele zorgfiets, een duofiets, waar ouderen heerlijke fietstochten mee kunnen maken. Onze duofiets is er voor alle ouderen in de omgeving Kaatsheuvel en Loon op Zand. De duofiets is te huur met begeleiding van Mantel-Match. We hebben een leuke groep vrijwilligers die met de duofiets ouderen meenemen op pad.

De fiets heeft inmiddels al honderden kilometers gemaakt en veel ouderen fijne uitjes bezorgd in de lente en het voorjaar, maar ook op zonnige winterdagen. Met deze fiets is de prachtige Loonse en Drunense Duinen bezoeken echt een beleving. Heerlijk de natuur in en genieten van de omgeving en ondertussen gezellig kletsen of liedjes zingen met elkaar.

De duofiets is een speciale fiets voor mensen die licht-hulpbehoevend zijn en niet meer zelfstandig kunnen fietsen. De fiets is veilig en voldoet aan alle normen en wettelijke eisen. De fiets, van het merk Van Raam, heeft het keurmerk ‘Nationaal Hulpmiddelen en voldoet aan de Europese wetgeving ‘Medical Devices Regulations (MDR).

U kunt bij ons de duofiets alleen huren met begeleiding.

duofiets natuur