Hulp bij revalidatie/herstel

Het allerfijnste is als de dag een normaal ritme heeft en een prettig en zorgeloos programma. De dag op een fijne manier opstarten en afsluiten is dan ontzettend belangrijk. Maar wat als dat niet meer zo goed gaat. Mantel-Match helpt cliënten met het wakker worden, opstaan, aankleden en het bereiden van een heerlijk ontbijtje. Dit zorgt vaak voor veel ontspanning en zelfs plezier, dat onze cliënten daar de hele dag de vruchten van plukken. Ontspannen de dag door.

Hetzelfde geldt voor het slapen gaan. Een ontspannen afsluiting van de dag zorgt voor een goede nachtrust. Wij, Mantel-Matchers, ondersteunen bij het naar bed gaan. De medicatie wordt niet vergeten, persoonlijke verzorging krijgt wat extra aandacht en soms wordt er ook nog naar lievelingsmuziek geluisterd of gelezen uit een mooi boek.

Bij revalidatie of herstel

Zeker in geval van revalidatie na een ongeval of operatie kan een slaap- of wekondersteuning erg prettig zijn. Een extra paar handen en ogen om ervoor te zorgen dat de revalidatie of genezing spoedig verloopt. Even wat extra nachtzorg kan dan ook nodig zijn voor bijvoorbeeld een extra wekmoment in de nacht.

Vanzelfsprekend is een maatwerkplan voor mantelzorg nodig. Deze maken we vrijblijvend voor u na een persoonlijke kennismaking. Neem dus gerust contact met ons op.

Met spoed hulp nodig?

Bel dan direct met Monique: 06-38904835 of Danielle: 06-38906383.
Vaak kunnen we binnen 24 uur zorg verlenen.