Gezelligheid kent geen (leef)tijd in het Mantel-Match Café2019-12-31T17:33:43+02:00

 

 Gezelligheid kent geen (leef)tijd in het Mantel-Match Café

 

OPENINGSTIJDEN

 

Dinsdag en donderdag van 9.30 – 16.30 uur en vrijdag van 13.30 – 17.30 uur

 

Samen is leuker dan alleen, nietwaar?

Het winnen van het ‘Beste idee voor hulp en zorg’ van de gemeente Loon op Zand heeft er mede voor gezorgd dat wij onze droom hebben uitgebreid met het Mantel-Match Café, een ontmoetingsplek midden in het gezellige centrum van Kaatsheuvel, Peperstraat 13 in Kaatsheuvel

Een huiskamer
“Een huiskamer, een ontmoetingsplek of een koffiehuis, onze gasten en bezoekers mogen het noemen zoals zij willen. Voor ons is het vooral een plek waar een prettige sfeer hangt en waar uitdrukkelijk niets moet en (bijna) alles mag. Van een potje kaarten en muziek luisteren tot handwerken of gewoon theeleuten. Het belangrijkste is elkaar ontmoeten en sociale contacten onderhouden”.

Lokale ondernemers helpen mee
Toe aan een kop koffie, een kop thee of gewoon een gezellig praatje? U bent van harte welkom in het Mantel-Match Café aan de Peperstraat 13 in Kaatsheuvel. Hoe fijn is het dat een aantal enthousiaste lokale ondernemers meehelpen om van het café een succes te maken. Samen gaan we er voor zorgen dat het café een begrip wordt in de gemeente. Een plek om mensen te ontmoeten, te ontspannen en vooral te genieten.
Ook werken wij nauw samen met de Gemeente Loon op Zand, de wijkteams, de Geheugenwerkplaats, Eekhof, het Automaatje, huisartsen en wijkverpleegkundigen.

Wat is er te doen in het Mantel-Match Cafe?

Tijdens onze reguliere openingstijden bent u ALTIJD van harte welkom voor een praatje of een kop koffie!
We werken aan ons activiteitenprogramma. Op de activiteitenkalender ziet u de agenda.Voor de mensen die lekker bezig willen zijn zullen er activiteiten worden georganiseerd, zoals een gezellige bingo-middag, een sjoelcompetitie, een kaartochtend of een workshop. Elke Dinsdagmiddag is er een vaste activiteit, in de even weken SJOELEN en in de oneven weken KAARTEN. U kunt altijd aansluiten of gewoon een keer komen kijken.
Natuurlijk kunt u ook alleen komen om te kletsen. Heeft u een e-mailadres, geef het aan ons door. Wij houden u dan volledig op de hoogte!

Lidmaatschap
U kunt ook gebruik maken van een lidmaatschap op dinsdag of donderdag.
Indien u wekelijks op een vast dagdeel wilt komen, is het handig om hiervoor te kiezen. Waarom vraagt u uzelf misschien af?
Het lidmaatschap kost slechts € 25,- euro in de maand, de koffie/thee/frisdrank is inbegrepen op het dagdeel dat u bij ons bent. Uiteraard zijn ook de benodigde materialen voor de activiteit die u graag doet inbegrepen. U bent vrij om zelf koffie/thee te nemen zonder dat u iedere keer moet afrekenen.
Daarnaast trakteren wij onze vaste bezoekers op leuke extra’s! Denk hierbij aan een muzikale middag, workshop of een kerstmiddag.

Neem een maatje mee
Bent u of kent u iemand die vaak ongewild alleen is? Wij begrijpen heel goed dat de eerste stap soms lastig kan zijn. Graag verlagen wij voor u de drempel, wij zorgen er graag voor dat u zich bij ons thuis voelt. Neem dus gerust iemand mee, want samen is alles leuker dan alleen!

Andere mogelijkheden bij het Mantel-Match Café:

Uw verjaardag vieren in het Mantel-Match Café? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden  via de mail kaatsheuvel@mantel-match.nl of loop binnen in de Peperstraat 13. U gebruikt onze gezellige huiskamer en wij regelen de rest voor u.

Mochten er vragen zijn of misschien nog steeds onduidelijkheden mail ons of kom langs. Het is jammer om voorbij te lopen terwijl u graag wilt komen. Onze bedoeling is juist om laagdrempelig te zijn.

Duo-fiets
Sinds kort hebben wij een duo-fiets. Op onze fiets kunt u er nog heerlijk op uit! U geniet van de omgeving, terwijl u zelf bepaalt waar u naar toe fietst en hoe hard u mee wilt trappen. De fiets kan bij ons worden gehuurd. Ook kunt u ervoor kiezen om samen met Mantel-Match te gaan fietsen. U kunt de fiets reserveren en afhalen tijdens de openingstijden van het Mantel-Match Café (Peperstraat 13 in Kaatsheuvel). Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen (kaatsheuvel@mantel-match.nl) of bellen.

Tarieven voor het huren van de fiets:

Dagdeel:             € 25,–   van 08:30 – 12:30 uur of van 13:00 – 17:00 uur
Dag:                     € 45,–   van 08:30 – 17:00 uur

Wilt u dat iemand van Mantel-Match met u mee fietst dan zijn de kosten € 15,– per uur. Tijdens openingstijden en op afspraak. Buiten openingstijden € 20,- per uur.

uvel@mantel-match.nl

Programma januari


Elke dinsdag en donderdag:
van 9:30 – 16:30 uur:

Koffie drinken en buurten.

Elke vrijdagmiddag
van 13:30 – 17:30 uur:

Gezellig borrelen

Extra activiteiten:
Samen erop uit op de duo-fiets. Vraag naar de mogelijkheden!

Donderdag 2 januari 10:00  Hobby-ochtend**
14:00   Kaarten/sjoelen
Vrijdag 3 januari 14:00  Mantel-Match Nieuwjaarsreceptie
Donderdag 9 januari 12:00   Lunch
14:00   Kaarten/sjoelen
Donderdag 16 januari 10:00   Hobby-ochtend**
14:00   Kaarten/sjoelen
Donderdag 23 januari 14:00  Albert Megens ‘samen verhaal halen aan de hand van gedichten’
Donderdag 30 januari 10:00   Hobby-ochtend**
14:00   Kaarten/sjoelen
Vrijdag 31 januari 14:00 Muziek- en Dansmatinee met John van Krimpen

*   Een uur samen fietsen voor € 15,–. Korter of langer kan natuurlijk ook. Meldt u snel aan! Start vanaf het Mantel-Match Café.
** Breng uw eigen handwerkspullen mee en kom gezellig samen hobbyen.


kaatsheuvel@mantel-match.nl