Ontmoetingscafé

Het ontmoetingscafé van Mantel-Match. ‘Een senioren café, een huiskamer, een ontmoetingsplek’ waar senioren elkaar ontmoeten en zich snel thuis voelen. Een fijne ontmoetingsplek in het centrum van Kaatsheuvel. In ons café is het prettig vertoeven. Er hangt een prettige, gemoedelijke sfeer en …. niets moet en (bijna) alles mag. Ouderen kunnen in ons café leeftijdsgenoten ontmoeten of gezellig bijkletsen met een van de kinderen. Een gemoedelijk uitje. We organiseren allerlei activiteiten gericht op het bevorderen van de sociale contacten. Een potje kaarten, muziek luisteren, handwerken, maar natuurlijk ook gewoon een bakske drinken. Het belangrijkste is elkaar ontmoeten en sociale contacten onderhouden.

Waar is het?
In het gezellige centrum van Kaatsheuvel, Peperstraat 13.

Waarom een senioren café?
Omdat sociale contacten en veel plezier maken het beste medicijn zijn voor veel ouderdomskwaaltjes en vooral de eenzaamheidskwaal.

Wat is er te doen?
Tijdens onze reguliere openingstijden bent u ALTIJD van harte welkom voor een praatje, een kop koffie of een borrel! U ontmoet anderen, kunt u verhaal bij ons kwijt of u heeft hulp nodig. Vraag het ons, wij denken graag met u mee! Op de activiteitenkalender ziet u de maandelijkse agenda. Regelmatig organiseren wij een gezellige of informatieve ochtend of middag, zoals een boeiende spreker, een interessante cursus, een gezellige zanger of band of ….

Wanneer zijn we open?

Dinsdag

10:00-13:00 uur besloten

13.30 uur – 16.30 uur besloten

Donderdag

09:30-12:30 uur open voor inloop

Vrijdag

10:00-13:00 uur besloten

13:30-17:30 uur open voor inloop

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten in het ouderencafé?
Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

Neem gerust iemand mee…
Kent u iemand die vaak ongewild alleen is? Neem hem of haar een keer mee naar het ontmoetingscafé. Wij begrijpen goed dat de eerste stap soms spannend kan zijn, maar u zult ervaren dat onze huiskamer geen drempels kent. Wij zorgen er graag voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Lokale ondernemer
Wij vinden het belangrijk om onze inkopen zoveel mogelijk bij de lokale ondernemers te doen. Dichtbij en gezellig, ons-kent-ons. Zo blijft alles binnen de gemeente Loon op Zand en valt er altijd iets te regelen.

Een feestje of familiemiddag organiseren?
Uw verjaardag of een andere gelegenheid vieren in het Mantel-Match Ontmoetingscafé. U gebruikt onze gezellige huiskamer en wij regelen de rest. Overweegt u om uw verjaardag bij ons te vieren of een koffietafel met familie, neem dan contact met ons op of loop binnen in de Peperstraat 13.

Gezelligheid kent geen (leef)tijd in het Mantel-Match Ontmoetingscafé

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.