Wat cliënten en familie over ons zeggen

Wij waren in eerste instantie bij Mantel-Match terecht gekomen voor een gezelschapsmaatje voor mijn vader om zo de mantelzorger te ontlasten. Dat was een schot in de roos. Mijn vader fleurde altijd helemaal op als zijn maatjes binnenkwamen; die waren een perfecte match voor hem. Toen opeens de thuissituatie veranderde omdat moeder ook zorgbehoevend werd hadden we dringend hulp nodig. Daniëlle en Monique van Mantel-Match stelden zich  direct erg flexibel op en stonden ons intensief bij in deze moeilijke tijd. De wetenschap dat we altijd op een oplossing konden rekenen, heeft een flink deel van de stress weggenomen. Niks dan lof over zowel Daniëlle en Monique als voor de gezelschapsmaatjes van Mantel-Match, een echte aanrader voor mensen die ontzorgd willen worden in de zorg voor hun dierbaren.

Dion (kind van cliënten)

Beste Danielle en Monique,
Wij hebben de samenwerking met Mantel-Match altijd als zeer prettig ervaren.
Mijn broer fleurde ook altijd op als hij met jullie mee was wezen fietsen of wandelen. Wij bevelen jullie van harte aan.
Met vriendelijke groet,
Henk en Lidwina

Henk en Lidwina (familie overleden cliënt 2022)

Een dag  om nooit te vergeten. Veel problemen gehad  vanwege Corona om mijn 85e verjaardag te vieren  maar  een jaar later….gelukkig wel mijn 86e verjaardag bij een uitmuntende locatie met name Mantel-Match  in de Peperstraat  te Kaatsheuvel. Ontzettend veel mogelijkheden om een feest(je} daar te vieren! Tijdens een voorgesprek vooraf wordt u duidelijk op de mogelijkheden attent gemaakt; Verschillende  arrangementen( kostenplaatje) worden  schriftelijk  aangeboden! Maar het  is zeker mogelijk om uw eigen wensen erbij in te vullen.

Wij als familie zoals ouderen/ kinderen /klein en achterkleinkinderen hebben  bij Mantel-Match een buitengewone verjaardag kunnen vieren !  Goed verzorgd…..alles van  zeer goede leveranciers. Kortom  voor ons een pracht feest geweest  voor een aanvaardbare  betaling!

Zondag 6  Maart 2022

Sjan (86 jaar jong, gast Mantel-Match Café)

Hallo beste mensen van mantelmatch, 

 

Wij willen jullie heel erg bedanken dat jullie er voor ons familielid altijd waren wanneer dat nodig was, altijd betrokken lieve, fijne mensen die de dag voor hem net dat stukje mooier maakten .een luisterend oor ,n stukje aandacht.

Zo fijn dat we hiervan gebruik hebben mogen en kunnen maken, dank jullie wel ,jullie zijn TOP.

 

Groetjes en ga zo door 

Henriette

Henriette, (familielid van cliënt)

Monique en Daniëlle van Mantel-match zijn een vrolijke en stabiele noot in ons moeders leven. Ze gaan respectvol met moeder om en voelen heel vertrouwd. Ze helpen haar met alle kleine karweitjes, waarbij ze er voor zorgen dat moeder zelf het gevoel heeft de regie in handen te hebben. Ze gaan met haar fietsen met de duo-fiets of maken wandelingen, doen boodschapjes voor haar of met haar. Periodiek vragen ze om feedback. We kunnen heel direct met hen communiceren, de lijntjes zijn kort. Kortom: we zijn blij met Mantel-match!

Marian (dochter van cliënt) - November 2020

De laatste 1,5 jaar hebben jullie veel betekend in het leven van Gerard. Jullie namen de tijd voor hem en leerde hem echt kennen. Hij opende zich volledig voor jullie en zat met smart op jullie te wachten. 1 moment staat voorgoed op ons netvlies. Danielle kwam terug om met Gerard de kerstviering bij te wonen. De glimlach en de tranen die bij Gerard op kwamen waren onbetaalbaar. Jullie maakten zijn leven een stukje mooier en een twinkeling in zijn ogen. De kwaliteit van leven nam toe bij Gerard. Jullie waren er echt voor hem en keken naar wat hij op dat moment aankon. Zelfs op de laatste momenten van zijn leven waren jullie betrokken. Wij kunnen dan ook niets anders dan onze enorme waardering en respect naar jullie uiten. Jullie hebben een prachtig vak en kunnen trots zijn op wat jullie opgebouwd hebben en wat jullie betekenen voor de mensen die jullie nodig hebben.

Jennifer en Daniëlle (begeleidsters KOMPAS) - November 2020

We hebben een lastige tijd achter de rug, na veel wikken en wegen hebben we als kinderen besloten om Mantel-Match in te huren. Beide dames ervaren we als zeer betrokken, warm en deskundig. Ze weten de juiste snaar bij ons mam te raken. Ook voor mijn vader zijn ze een steun in een moeilijke tijd.

Patricia (dochter van cliënt) - Maart 2020

Iedere week komt Monique bij me langs, omdat ik slecht uit de voeten kan wordt het steeds moeilijker om de deur uit te gaan. Ze brengt me dan overal heen, bijvoorbeeld de fysiotherapeut of de kapper. Doordat ik hulp krijg kan ik nog doen wat ik wil doen. Zonder hulp zou ik hier niet meer kunnen wonen. Het is zo fijn dat ik op Mantel-Match kan rekenen.

Nelly (cliënt - September 2019)

Ik had behoefte aan wat meer tijd voor mezelf omdat ik mantelzorger ben van mijn man. Een vriendin bracht mij in contact met Mantel-Match. Via een persoonlijke intake aan huis heb ik kennis gemaakt met Daniëlle. Nu komt ze twee vaste dagdelen bij ons thuis en doet ze vaak een spelletje of ze leest de krant met mijn partner. Soms maken ze buiten een wandeling. Doordat we dit zo hebben gedaan kan ik even de deur uit. Ik zie dat hij het erg leuk vindt en dat maakt het voor mij makkelijker om even naar vriendinnen te gaan.

Loes (partner van cliënt) - Februari 2021

Toen mijn moeder, na een verblijf in ziekenhuis en revalidatie, thuis kwam, bleek de ondersteuning door Mantel-Match heel fijn te zijn. Een goede aanvulling op de professionele hulp. Want professionals hebben het vooral heel erg druk, terwijl Monique en Danielle voor de broodnodige rust en aandacht zorgden. Wat speelden jullie goed in op de behoefte van mijn moeder. Als ze het leven even niet meer zag zitten wisten jullie haar uit een dal te halen. Want er werd geluisterd naar mijn moeder, en ingespeeld op haar behoeften. Jullie maken het verschil doordat jullie met je hart werken, dat was goed te merken! De uren die jullie met mijn moeder doorbrachten, en er helemaal voor mijn moeder waren, zijn zeer waardevolle uren gebleken.
Jammer genoeg kan mijn moeder niet langer thuis blijven, maar wie weet gaat ze vanuit het verpleeghuis weer gebruik maken van jullie prettige, geduldige en liefdevolle gezelschap!

Karin (dochter van cliënt) - Maart 2020

Een zondagse Brabantse familie lunch bij Mantel en Match. Wat een verwennerij . De dames Daniëlle en Monique hadden overal aan gedacht. Alles was heerlijk en volop genoeg. Door de buffet opstelling kwamen iedereen in beweging en was een praatje met iedereen makkelijk gemaakt. We waren nog lang niet uit gekletst. En hebben nog heerlijk na geborreld. Zussen -schoonzussen -nichtjes tantes -dochters -schoondochters. 22 meisjes, allemaal familie. We komen heel graag nog eens terug.

Anoniem (klanten café) - Juli 2018

Vanaf september 2018 tot en met februari 2022 waren jullie er voor ons mam. Daniëlle, Monique en Daniëlla en alle anderen van team Mantel-Match, wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle heerlijke uurtjes die jullie haar hebben bezorgd. Jullie zorg en aandacht: hartverwarmend, liefdevol, vrolijk, gezellig, aangepast aan haar stemming, soms gewoon een andere dag terugkomen als dat beter uitkwam, flexibel, helemaal prima als het wat langer duurde, meedenkend en meelevend, appjes met vrolijke foto’s en snel overleg of handige tips, ook zorgen dat het wandelen en fietsen in de vakanties kon doorgaan, samen fotoboeken kijken, samen genieten van het buiten zijn en de mooie bloemen. Heel hartelijk bedankt!! Veel liefs, Antoine en Mariëtte

Antoine en Mariette Lucassen (familie overleden moeder 2022)