Hoe werken wij?2017-09-04T19:10:29+00:00

Hoe werken wij?

Spreekt ons verhaal en wat we kunnen betekenen u aan ? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Hieronder leest u hoe we te werk gaan.

We maken eerst persoonlijk kennis

Als u contact met ons heeft opgenomen, plannen we zo snel mogelijk een gesprek. Dan kunnen we persoonlijk kennismaken en bespreken we uw wensen en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Vraagt u ook gerust een familielid of goede vriend(in) om bij dit gesprek aanwezig te zijn! Het is namelijk belangrijk dat er een goede ‘klik’ is, de match zogezegd, maar daar hebben wij alle vertrouwen in!

We leggen de afspraken vast in een overeenkomst

Wanneer u na het gesprek voelt dat we samen een gezellige samenwerking kunnen aangaan, dan leggen wij de gemaakte afspraken, inclusief de bijbehorende tarieven, vast in een overeenkomst.

We vragen regelmatig of alles naar wens is

Bij terugkerende afspraken, zullen wij u regelmatig vragen of alles nog naar wens is. Bent u niet tevreden over de manier waarop we samen zijn of heeft u tussentijds wensen, geef dit dan altijd meteen aan ons door. Wij zijn blij met uw opmerkingen! Als we op deze manier met elkaar kunnen omgaan, is een langdurige en waardevolle klantrelatie wat ons betreft vanzelfsprekend.

Uw welzijn staat voor ons voorop!

Privacy en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend

Privacy is een waardevol goed. Persoonlijke gegevens en gesprekken zullen nooit zonder uw toestemming met derden worden gedeeld. Dit leggen we uiteraard ook vast in onze overeenkomst. U kunt van onze betrouwbaarheid op aan. Niet voor niets werkten we meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid van onze werkgevers in de financiële dienstverlening.

Spreekt ons verhaal en wat we kunnen betekenen u aan?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Maak een gratis afspraak

Wilt u ons ontmoeten en kijken of het gevoel goed zit? Maak dan een gratis afspraak