Aan huis2018-11-02T13:13:51+00:00

Gezelschap en Mantelzorg-
ondersteuning

Wij zien heel veel eenzaamheid om ons heen en zijn ervan overtuigd dat wij dit een stukje kunnen wegnemen. Ook zien wij dat mantelzorgers het vaak zwaar hebben. Door bepaalde taken te verdelen, kunnen wij hun werk verlichten.

U kent het misschien

U heeft kinderen, vrienden en familie, maar toch voelt u zich wel eens alleen. De mensen om u heen hebben immers ook hun eigen gezin, drukke baan en sociale contacten. Net op die momenten dat u behoefte heeft aan een praatje, of er even tussenuit wilt, heeft niemand tijd. Bovendien vindt u het niet fijn om steeds ‘te vragen’ en wilt u anderen niet ‘tot last’ zijn… Wij hebben een oplossing voor die momenten!

Maak een afspraak

WERKTIJDEN

Onze werktijden zijn flexibel. In overleg werken we ook in de avonduren of in het weekend. Alles is bespreekbaar.

‘Er is zoveel moois om van te genieten!’

Of misschien bent u zelf mantelzorger en komt die zorg voor uw ouder, kind of partner u even niet uit. Maar wie ontlast u? Wij bieden als mantelzorger sociale ondersteuning aan zorgbehoevenden in de regio Loon op Zand, de Moer, Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle en Tilburg.

ONTMOET DE MANTELZORGERS

De start met Mantel-Match was voor ons een sprong in het diepe. Maar wel een sprong waar we voor 100% achter staan en waar we alle vertrouwen in hebben voor de toekomst. We vinden het superleuk dat we nu onze eigen ideeën kunnen realiseren en op onze manier iets kunnen betekenen voor de medemens. Want wat is er leuker dan een glimlach brengen en eenzaamheid te verdrijven?!

MONIQUE DE MAN
MONIQUE DE MANMantel matchmaker
DANIELLE VAN WEZEL
DANIELLE VAN WEZELMantel matchmaker

Het verhaal van Karin

Toen mijn moeder, na een verblijf in ziekenhuis en revalidatie, thuis kwam, bleek de ondersteuning door Mantel-Match heel fijn te zijn.

LEES MEER

Zorgen en ontzorgen

Bent u zelf mantelzorger, bijvoorbeeld van uw partner, ouder(s) of kind? Dan kan Mantel-Match uw taken en druk iets verlichten.

MEER BEKIJKEN

Arrangementen

Wij hebben een aantal leuke arrangementen voor u opgesteld, mocht u zelf iets in gedachte hebben dan willen wij dit graag met u bespreken!

MEER BEKIJKEN

Maak een gratis afspraak

Wilt u ons ontmoeten en kijken of het gevoel goed zit? Maak dan een gratis afspraak